TEAKPOINT - BETAALBARE TEAKMEUBELEN
ZWALM • Teakpoint is de speciaalzaak voor teakmeubelen van fabrikant naar klant. U haalt bij ons enkel de mooiste meubelstukken in huis met oog voor detail. Ontdek het ruimste assortiment klassieke en moderne designmeubelen in teak en eik

Enkel topmerken krijgen bij ons een plaats zoals Diamond Collection, Vintage-Line, Ethnicraft , Castle Interior en BSM. Teakpoint kiest steeds voor ecologisch geselecteerd hout, afkomstig uit duurzaam beheerde plantages en biedt u ook gerecycleerde teak met die unieke, ruige vintagelook.

Teakpoint biedt u een indrukwekkend assortiment tuinmeubelen. Wij gebruiken enkel oerdegelijke materialen zoals teak, aluminium en inox in combinatie met glas, keramiek en teak, bestand tegen alle weersomstandigheden.

Als u op zoek bent naar een exclusieve set lounge meubelen ben u bij Teakpoint aan het juiste adres! Ontdek bij ons de knapste meubelen van topmerken als Luxury lounge, Jati-Kebon, Xcluziv, Life en Garden prestige.

Ook voor uw badkamerinrichting is Teakpoint de badkamerspeciaalzaak bij uitstek! Onze unieke collectie teakmeubelen zijn vrijwel onderhoudsvrij en worden afgewerkt met een hoogwaardig granieten tablet.
 
0032.055 60 48 63
Openingsuren :
MA
DI
WO
DO
VR
ZA
ZO
Di - Vr: 13:00 - 19:00
Za: 10:00 - 18:00
Zo: 13:00 - 18:00
Hundelgemsebaan 53
9630 Zwalm
breng me hierheen